11/19/2012

Susreti knjižara Srbije u Valjevu

U Valjevu su od 15. do 17. novembra 2012., u organizaciji našeg tima, održani tradicionalni Susreti knjižara Srbije na kojima je učestvovalo oko 70ak predstavnika velikih i malih preduzeća knjižarske struke iz cele Srbije. 

Učesnici Susreta i naši gosti iz Sremske Mitrovice, Inđije, Beograda, Leskovca, Novog Sada, Pančeva, Čačka i drugih gradova Srbije su, pored zvaničnog programskog dela (izložbe proizvoda i okruglog stola), posetili i značajne turističke lokalitete valjevskog kraja. 

Naši gosti su prvog dana Susreta posetili Modernu galeriju Valjevo i jedinstvenu izložbu slika čuvenog svetskog slikara "našeg Valjevca" Ljube Popovića (privatna kolekcija Ivana Ćurkovića), a valjevska večera uz muziku na uvce u starom gradu Tešnjaru učinila je prvo veče u Valjevu svakako nezaboravnim.

Drugi dan, gostima je predstavljen Grad Valjevo, najznačajnije ulice, spomenici i građevine, a neizostavna je bila poseta Muselimovom konaku - najstarijoj građevini u Valjevu i Narodnom muzeju Valjevo koji je ove godine nagrađen najvišim turističkim priznanjem Turističkim cvetom za 2012. godinu.

Planirani itinerer za treći, ujedno i poslednji dan boravka u valjevskom kraju, obuhvatao je posetu manastiru Lelić i vinariji Jelić u kojoj se na ručku uživalo uz teletinu ispod sača i čuveno Tamuz vino.

Tim Travel2Serbia posvećen je pažljivom kreiranju jedinstvenih turističkih tura, a u cilju adekvatnog planiranja i prilagođavanja svim potrebama i željama svojih klijenata. Trodnevno gostovanje knjižara u Valjevu i realizacija Susreta knjižara iz cele Srbije samo su još jednom potvrdili da je naš tim ozbiljan partner i da, za nas - zadovoljstvo naših klijenata nema alternativu.

Učesnici okruglog stola
u hotelu Narcis u Valjevu
42 predstavnika iz cele Srbije
ispred Muselimovog konaka u Valjevu

Gosti iz cele Srbije ispred
hotela Narcis u Valjevu

Učesnici Susreta knjižara Srbije
i naši gosti ispred Narodnog muzeja
u Valjevu



0 коментара:

Постави коментар

Vaši predlozi, sugestije i nove ideje su dobrodošli. Hvala na interesovanju.
Your suggestions, ideas and any other comments are welcome. Thank you for your interest.

Twitter Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review