11/19/2012

Istraži valjevski put vina!


Uživajte u celodnevnoj degustaciji vrhunskih valjevskih vina i upoznavanju novih prijatelja!

Na posebno skrojenoj turi kroz živopisne predele valjevskih sela, istinskim ljubiteljima vina približićemo vinsku kulturu ovog kraja i razotkriti neke od tajni uspešnog bavljenja vinogradarstvom.

Posetićemo tri vinarije i degustirati njihova odabrana vina u srcu vinograda, uz zanimljive priče o počecima uzgajanja vinove loze, istoriji vinarija i velikom trudu koji je potrebno uložiti da bi nastala samo jedna boca vina.

Zaljubićete se u valjevska vina, a oduševiće vas interesantni ljudi i veličanstveni panoramski pogledi sa brda na kojima se nalaze vinogradi.

Započnite svoje prvo istraživanje... ove trenutke vredi iskoristiti!

Pogledajte program turističke priče "Istraži valjevski put vina!".

2 коментара:

Unknown је рекао...

Jako lepa ponuda! Odlična ideja za provesti još jedan relaksirajući vikend! Prošli sam vikend za dvoje proveo u Subotici sa ženom, a ovaj bi mogao uz degustaciju sa prijateljima!

Travel2Serbia је рекао...

Poštovani gospodine Zorane, hvala Vam na prvom komentaru na našem sajtu. :) Valjevo, iako to mnogi ne znaju, ima bogatu vinogradarsku istoriju, medjutim tek od pre desetak godina se na ovim prostorima pojavljuju prve savremene vinarije. Trenutno su to tri (koje su i na našoj maršruti), a u pripremi je još nekoliko. Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo kontaktirajte nas emailom na travel2serbia@gmail.com. Hvala. Do vidjenja u Valjevu. ;)

Постави коментар

Vaši predlozi, sugestije i nove ideje su dobrodošli. Hvala na interesovanju.
Your suggestions, ideas and any other comments are welcome. Thank you for your interest.

Twitter Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review