10/30/2012

Naš tim

Travel2Serbia je tim mladih turističkih stručnjaka čiji su najvažniji resursi: znanje, inicijativa, kreativnost i pozitivan odnos prema radu. 
Kreiranje specijalnih turističkih aranžmana u saradnji sa proverenim i iskusnim predstavnicima domaće (srpske) turističke ponude, predstavlja početni korak u razvoju našeg tima. 
Profesionalno osmišljeni i isplanirani programi garancija su da naši klijenti u Srbiji dobijaju kvalitetne i pouzdane turističke usluge.

Jovan Grujić, diplomirani hotelijer, planira da uskoro privede kraju master studije iz Uslužnog menadžmenta na Lucernskom univerzitetu u Švajcarskoj, govori engleski i nemački. U timu Travel2Serbia zadužen za marketing, komunikaciju sa poslovnim partnerima i osmišljavanje novih turističkih ideja.
Stremi ka tome da bude uspešan preduzetnik, po mogućstvu vlasnik restorana zbog kojeg bi stranci dolazili u Srbiju, ali zadovoljio bi se i skromnim B&B-om na obroncima valjevskih planina. Čita ugostiteljsku literaturu dok uživa uz Inkognito i Blui Monika-a.


Ivana Simić, diplomirani ekonomista za turizam, teži zvanju diplomiranog turiste :), govori engleski i španski. U timu Travel2Serbia kreira nove turističke proizvode, brine o pažnji usmerenoj ka svakom gostu i vešto izlazi na kraj sa finansijama.
Zaljubljenik u fotografisanje, psiholog u duši, "Draga Saveta" po zadatku. Ne odustaje od eksperimentisanja u kuhinji, baca rimu kad je poseti Inspiracija i voli da se pentra po stenama. Večiti je realista, često pod jakom dozom optimizma.




 
Pišite nam ili nas pozovite telefonom, želimo da velikim trudom razvijamo svoj tim, da unapređujemo svaki oblik saradnje koji ostvarimo i uzajamno se pomažemo kako bi na savremene načine predstavili i promovisali turističke potencijale Srbije...

0 коментара:

Постави коментар

Vaši predlozi, sugestije i nove ideje su dobrodošli. Hvala na interesovanju.
Your suggestions, ideas and any other comments are welcome. Thank you for your interest.

Twitter Facebook Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review